Výrobní hala Kästle CZ

Nová výrobní hala pro výrobce lyží Kästle CZ v Novém Městě na Moravě (do roku 2019 známého pod názvem Sporten) je těsně před svým dokončením. Celý projekt byl zpracováván v BIM a to od studie až po realizační dokumentaci. Nyní na stavbě výrobní haly probíhá autorský dozor společnosti Arch.Design.

Nová výrobní hala je jednopodlažní objekt, který je doplněný o dvoupodlažní hygienický a technický vestavek. Půdorysné rozměry jsou cca 80 x 80 m, výška atiky je 9,5m. Konstrukčně se jedná o železobetonový prefabrikovaný skelet, opláštěný sendvičovými panely.

Zprovozněním haly dojde k přesunutí některých, již existujících pracovišť do nově vybudovaných prostor, doplnění technologických zařízení a optimalizaci výrobního procesu. V uvolněných prostorech stávající haly vznikne pracoviště pro dokončení lyží vybavené sestavou automatických strojů pro frézování a broušení boků a skluznic lyží. Vybudováním nové haly dojde ke zdvojnásobení výrobní kapacity. Nové Město na Moravě bude hlavní výrobní bází pro značku Kästle a současně vývojovým a kompetenčním centrem pro severské disciplíny.

Autor: Eva Papoušková

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top