Hotel SEN – práce na rekonstrukci pokračují

Před půl rokem jsme informovali o rekonstrukci hotelu SEN v Senohrabech, který se nachází necelých 35 kilometrů jihovýchodně od Prahy. Přestože je z důvodu aktuální situace a nařízení vlády provoz hotelu a restaurace do odvolání přerušen, stále probíhají práce na jeho vylepšování.

Na rekonstrukci hotelových pokojů, restaurace a kuchyně, která proběhla v minulém roce plynule navázala rekonstrukce kongresových sálů a suterénních podlaží.

Kongresové sály se nacházejí ve stejném bloku jako restaurace s kuchyní, jsou o jedno patro výše. Během rekonstrukce sálů byly kompletně předělány podhledové konstrukce, a to včetně zesílení stávajícího ocelového krovu, které bylo nutné, aby unesl nově umístěné technologie vzduchotechniky a chlazení. V sálech byly také nově provedené veškeré povrchové úpravy a byla vyměněna audiovizuální technika.

V prvním suterénu proběhla rekonstrukce zázemí kuchyně, včetně přípraven, suchých a chlazených skladů. V druhém suterénu byly kompletně zrekonstruovány šatny pro zaměstnance. Nyní probíhají projekční práce na první etapě wellness, která se bude nacházet z části v suterénních prostorách bloku B, pod hotelovými pokoji a z části na ploše přilehlé hotelové zahrady.

Michal Krejčiřík

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top