Letní snídaně v Arch.Designu

V pondělí v Brně, a ve čtvrtek poprvé i v naší kanceláři v Praze, se konala společná snídaně. Jako vždy, tak i tentokrát se všichni mohli těšit na pestrou snídani a informace o aktuálním dění.

Vyhlašovali jsme výsledky květnové výzvy „Do práce na kole,“ ve které máme rok od roku lepší výsledky a pevně věříme, že příští rok se nám podaří překonat čtyři tisíce najetých a nachozených kilometrů.

Vzhledem k tomu, že jsme od 15. března do 30. dubna pracovali převážně v režimu home office, zajímalo nás, jaké jsou z této pro nás neobvyklé situace zkušenosti. Proto jsme oslovili všechny naše pracovníky dotazníkem a na snídani prezentovali výsledky firemního průzkumu. Většina se shodla na tom, že home office má své výhody, ale že vzájemný osobní kontakt nám hodně chyběl.

Závěrem snídaně bylo poděkování našemu IT oddělení. Roman a Lukáš zvládli zapojit do vzdáleného přístupu a plnohodnotné práce z domova většinu pracovníků během pár dnů. S ohledem na vzniklou situaci si také dali práci s tvorbou nového systému pro vzdálený přístup a způsob interního sdílení dat. Za to jim patří velké ocenění jak ze strany vedení společnosti, tak i jednotlivých pracovníků, kterým byli v případě komplikací neustále k dispozici.

Jana Štěničková

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top