Společná snídaně s kolegy Arch.Design před koncem roku

Snídaní s kolegy jsme si opět zpříjemnili pondělní ráno, tentokrát to byla naše poslední snídaně letošního roku.

Příjemné pondělní setkání s kolegy Arch.Design se nesl v nádechu blížících se Vánoc a tak nechyběla ani vánočka a linecké cukroví.

Poslední snídaně v roce 2017 se projevila i na tématech. Nejdříve jsme se poohlédli za uplynlým rokem 2017, kdy nám v krátkosti shrnul naši práci ředitel společnosti Ivo Kovalík. Ten zárověň i odtajnil novinky nového roku – plány na nový informační systém, který usnadní a hlavně zpřehlední práci jak projektantům, přípravě tak i našim ochodním partnerům. A samozřejmě novinek bylo mnoho 🙂 S následujícím tématem jsme se pod taktovkou dvou architektů Michala Šírka a Davida Zaplatila podívali na vývoj nového sídla pro skupinu firem AD Group. A že se máme na co těšit, prostory krásné jak pro práci, tak i pro případnou relaxaci.

Závěrem jsme okrajově zabrousili na aktuální informace o vývoji studie proveditelnosti přestavby železničního uzlu Brno, které nám sdělil Jaroslav Dokoupil. Navíc pro zájemce z řad zaměstnanců firem skupiny AD Group bude možnost v lednu právě na téma ŽUB diskutovat.

A posilněni kávou pokračujeme vzhůru do nového týdne!

 

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top