Jsem součástí týmu Arch.Design / Zdeňka Macurová

Zdeňka Macurová – personální manažerka společnosti Arch.Design

Zdeňka Macurová, personální manažerka, pracuje ve společnosti Arch.Design již od roku 2000. V rámci její pracovní náplně je nábor nových pracovníků, nástupy nových zaměstnanců, vzdělávání ve společnosti, hodnocení pracovníků, zpracování mezd, péče o stávající pracovníky ….

Zdeňka je ve své podstatě prvním člověkem, se kterým se setkáte, pokud budete mít zájem stát se součástí týmu Arch.Designu. Jak vypadá její den, si můžete přečíst níže.

Na personálním oddělení pracuji s kolegyní Janou, se kterou máme na starosti veškeré personální procesy a agendu ve skupině AD Group. Moje pracovní náplň je rozsáhlá a každý den jiná. Stále tu musím být pro lidi a většina žádostí či proseb se musí vyřídit okamžitě, bez delšího odkládání. Začátek pracovní doby si ale bez dobré kávy nedovedu přestavit J. Mám ráda lidi a práce s nimi mě naplňuje a hlavně baví. Což je velmi důležité, vždyť jsem v podstatě první osoba, se kterou se setkáte při zájmu pracovat v naší společnosti. Do společnosti jsem nastoupila v roce 2000 na pozici asistentky majitele. Na starosti jsem měla jen část personalistiky a později správu nemovitostí. S růstem firmy a skupiny AD Group i s ohledem na moje vzdělání, jsem se pak postupně vypracovala na pozici personálního manažera.

Práce pro společnost Arch.Design je zajímavá a každý může uspět. Myslím si, že každý člověk má velkou hodnotu, pokud je na správném místě a dělá to, co ho baví.

„V současné době stále rozšiřujeme tým a hledáme do týmu nové kolegy na pozice: hlavní inženýr projektu, samostatný projektant a obchodní manažer“

Po práci ráda dobíjím energii společně se svojí rodinou. Milujeme hory a vysokohorskou turistiku, jízdu na kole a v zimě trávíme spoustu času na lyžích. Mezi moje záliby patří i hudba a kreativní činnost (výroba keramiky, malování, háčkování).

Arch.Designu je tým fajn lidí. A jelikož mým hlavním mottem je „KAŽDÝ DEN PROŽIJ NAPLNO “, jsem ráda, že vás mohu každý den potkávat v práci i na různých firemních akcích. A až si jednou splním svůj sen, žít na horách v čisté přírodě a pěstovat bylinky, ráda se s Vámi setkám u dobrého čaje, v ručně vyrobeném šálku.

Ing. Zdeňka Macurová, personální manažerka společnosti Arch.Design

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top