Singletracky v Novém Městě na Moravě otevřeny

V pátek 5. 9. 2014 byly ve Vysočina Aréně v Novém Městě na Moravě oficiálně otevřeny nové cyklistické trasy, tzv. singletracky, které jsou zahrnuty do konceptu Cyklo arény Vysočina (více na www.vysocina.bike). Trasy různé obtížnosti jsou určeny jak pro výkonnostní sportovce tak pro širokou veřejnost včetně dětí a imobilních. Naše společnost zajišťovala kompletní projektovou dokumentaci včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru.

Setkání bylo zahájeno starostou Nového Města na Moravě panem Šmardou a zúčastnili se ho zástupci realizačního týmu, města jako investora, zástupci okolních obcí, ROP kraje Vysočina  a novinářů. Celý záměr, jeho realizace a výsledek byl ze strany pana starosty hodnocen jako příklad aktivního přístupu města k rozšíření cestovního ruchu v kraji Vysočina a možnostem čerpání evropských fondů prostřednictvím ROP. Vyzvedl také roli projektanta v přípravném procesu díla a aktivní přístup realizační firmy. Prezentaci uvedl ideový autor celé myšlenky Cyklo arény Vysočina Jan Skřička a přidal i video, které láká nové návštěvníky Novoměstska https://www.youtube.com/watch?v=zgOfHf2zsgc na internetu

Na slavnostním otevření byl Arch.Design zastoupen Jardou Dokoupilem a Pavlem Šemorou, kteří část tratí vyzkoušeli na kolech naostro a konstatují, že se to povedlo!

Ing. arch. Pavel Šemora

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top