Volnočasový areál – Šlapanice

Koncem listopadu byl pro veřejnost otevřen volnočasový areál ve Šlapanicích.

Areál svým obsahem nabízí vyžití pro všechny generace. Mladší ocení především pingpongový stůl či lanovou pyramidu, ostatní mohou své tělo komplexně procvičit na míru sestavené workoutové sestavě, případně se rozehřát na cvičebních prvcích pro seniory.

Celý areál je tvořen třemi hlavními kruhy, které obsahující jednotlivé cvičební prvky. Kruhy jsou pospojovány sítí komunikací pro pojezd na koloběžkách či kolečkových bruslích. V rámci areálu se nachází i víceúčelové hřiště pro míčové hry jako basketbal, futsal nebo volejbal.

Součástí řešení, které Arch.Design dodal byla i celková revitalizace zanedbaných zelených ploch. Realizovány byly lavičky, odpadkové koše, pítko a především samotné zelené plochy v podobě výsadby nových stromů, keřů, či trvalkových záhonů.

Vizuálně zajímavý architektonický koncept připravila firma ARCHIX dle návrhu pana ing.arch. Podroužka. V ateliéru A1 naší společnosti Arch.Design byl koncept zpracován do realizační podoby s následným podílením se na autorském dozoru.

Ing.arch. Michal Šírek

 

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Linkedin



Praha

Osadní 774/35
170 00 Praha 7
T: +420 541 420 911
E:

Brno

Sochorova 3262/23
616 00 Brno
T: +420 541 420 911
E:

Patříme do skupiny
Společně a poctivě
Top