Tisková zpráva ze setkání lídrů českého stavebnictví 2015

V polovině května se v Praze uskutečnilo Setkání lídrů českého stavebnictví 2015. Za Arch.Design se této významné události, kde se sešlo více než 600 odborníků, zúčastnil Ivo Kovalík.

Devět ředitelů z deseti očekává v roce 2015 růst stavební produkce, sektor posílí v průměru o 5,0 %. Zdrojem bude růst investic jak ze soukromého, tak i veřejného sektoru. Rostoucí objem zakázek (4,6 %) očekávají i ředitelé projektových společností, což pomůže zajistit příliv nové práce pro stavební firmy i v dalším období. Sektor bude pokračovat v mírném růstu i v roce 2016 (o 4,2 %). Vyplývá to z nejnovější Kvartální analýzy českého stavebnictví Q2/2015 zpracované analytickou společností CEEC Research ve spolupráci se SGCP, divize Weber.

Podle Kvartální analýzy českého stavebnictví Q2/2015 přinese rok 2016 další pozvolný růst českého stavebnictví, kdy objem výkonů poroste o 4,2 procenta. Tržby plánují v roce 2016 ředitelé firem zvýšit o 3,7 procenta.

Přihlašte se k odběru e-Zpravodaje e-mailem

Poučení o ochraně osobních údajů naleznete na tomto linku.

Sledujte nás na LinkedIn

Osadní 774/35